Adidas Stan Smith Goedkoop


Adidas Stan Smith GoedkoopAdidas Stan Smith Goedkoop

.

Image

Een weinig bekend en nu zelden gezien detail van enkele vintage versies van de Adidas Stan Smith Dames wordt teruggebracht met deze nieuwste release van de iconische tennissneaker. Eén blik en je kunt waarschijnlijk raden wat het is: de toegevoegde naam Adidas Stan Smith Sale in goudfolie op de zijkant van elke schoen. De constructie van deze nieuwe versie komt ook overeen met de vintage paren, met een dunnere tong en premium leer, waardoor de schoen er veel meer uitziet als in de jaren 80.

Voor filmliefhebbers die ook dol zijn op sneakers, is Extra Butter de one-stop-shop. De samenwerkingen van de winkel zijn allemaal gebaseerd op films en hun meest recente uitstapje met adidas, de 'Vanguard'-collectie, duikt in twee Wes Anderson-klassiekers die culthits zijn geworden ondanks het niet bereiken van 'blockbuster'-nummers. Het tweede en laatste deel van de Vanguard Collection bevat de Adidas Stan Smith Heren "Wunderkind" en Rod Laver "The Scholar", geïnspireerd door gedenkwaardige personages van The Royal Tenenbaums.

Kazuki Kuraishi is dit voorjaar opnieuw bezig met adidas Originals voor een nieuwe set van 84-Lab collabs. Binnen de nieuwe collectie is deze frisse kijk op de Adidas Stan Smith Goedkoop, uitgevoerd in premium grijs suède met de hiellipjes in de traditionele tint groen. Een gebroken witte buitenzool voegt een vintage-esthetiek toe, terwijl dubbele Stan Smith- en 84-Lab-logo's op elke tong en leren binnenvoeringen de hoogwaardige samenwerking afmaken.

24 Views

Comments